+31 6 333.616.02 info@agapeacupunctuur.nl

Sessies en Prijzen

Aanbod alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen.

Heelheid wordt gezocht op diverse niveaus van bestaan: fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk en spiritueel.

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk en emotioneel werk, Avatar, quantumpsychologie en andere spirituele methoden.
Avatar omvat ervaringsgerichte oefeningen die het bewustzijn afstemmen op datgene dat bereikt wil worden.
Quantumpsychologie is het samengaan van wetenschap, energie, spiritualiteit, filosofie en psychologie. Van belang is bewustwording van dat wat onze geest creëert, waarbij bepaalde aspecten van de werkelijkheid ons gewone begrip van tijd en ruimte te boven gaan.

Overig aanbod

Massages op de werkvloer

Massages op de werkvloer kunnen het ziekteverzuim terugdringen binnen bedrijven. Uit ervaring is gebleken dat wij sterk gewenst zijn bij deze doelgroep.

Als u aanvullend verzekerd bent, kunt u bij de meeste zorgverzekeraar een declaratie indienen van de behandelingen/sessies.

Tegenprestatie: indianen ruil → kwaliteitsTIJD om kwaliteitsTIJD (Quality Time), anders dan maar gewoon één euro per minuut … Geld kan nooit en te nimmer liefde (die alle soorten problemen oplost) vergoeden. Alleen wederzijdse liefde kan dat. Om praktische redenen wordt de vergoeding naar liefde en vermogen door uzelf bepaald (“se-ikhlas-nya”).

Geleide groepsactiviteiten: € 60 per uur (gedeeld door aantal deelnemers)