+31 6 333.616.02 info@agapeacupunctuur.nl

Musa Bos

Liem Boen HianIk ben geboren en getogen in Indonesië. Op 17 jarige leeftijd ben ik met mijn ouders meegeëmigreerd naar Nederland.

Ik studeerde Wiskunde en Informatica aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.   Sindsdien werkte ik in de ICT als zelfstandige ondernemer.

Ik ben  ondertussen bezig gegaan met massages en helen via de aura (Kalimasada – een Indonesische vorm van Reiki of QiGong) en volgde ik een Avatar training, wat inzicht bracht in de werking van de geest en het creëren van een eigen werkelijkheid door middel van de kracht van gedachten (overtuiging). Dit werd een rode draad in mijn leven en vormt een onderdeel van de behandelingen die ik geef.

In 2001 volgde ik sessies in de Osho Commune in Puna, India. Daarna begeleide ik zelf diverse groepsmeditaties, zoals de Osho Dynamische meditatie, Kundalini meditatie en Chakra meditatie.

Naast de opleiding Westerse Geneeskunde en Acupunctuur In Nederland, heb ik in  Indonesië ook de acupunctuur- en acupressuur opleiding met succes afgerond.

Ik werk als (holistisch) acupunctuur- en massagetherapeut en geef ik op aanvraag groepsmeditaties.

Ik specialiseer mij in pijnbestrijding, pijnbeheersing en in de Japanse acupunctuur stijl in de geest en traditie van Dr. Yoshio Manaka MD – 義雄愛花(via dr. Stephen Birch) en dr. Kiyoshi Nagano – 長野潔 (via Kiiko Matsumoto – 松本).

Tevens kunt u bij mij ook terecht voor Cosmetische Acupunctuur volgens het protocol van dr. Inge Brödohl.

Naam en Logo uitleg

Centraal staat de schematische voorstelling van Laminin in het symbool.

Laminine, de beste eiwitcel ooit.
Laminine is het belangrijkste niet-collageencomponent van de basale lamina, zoals die waarmee alle cellen met een epihtelium verbonden zijn.
Het is de één eiwitcel die alles samen houdt. Zonder laminine valt alles uit elkaar.
Laminine is essentieel bij het bij elkaar houden van de totale lichaamsstructuren. Laminine is vinden in elk levend ding of iets die een eiwit bevat.

Als kruis voorgesteld: Kolossenzen 1:15-17. Als zwaard voorgesteld: Hebreeën 4:12-13. Het anker als totaalbeeld: Hebreeën 6:19-20.

De achtergrond, de heldere hemel in de avond waar de sterren goed te zien zijn, symboliseert de duisternis waarin God zijn Licht en al Zijn sterren (wij mensen) laat schijnen. En Hij die als anker dient waar iedereen veiligheid, vastigheid en bescherming biedt.

Reactie verzenden