+31 6 333.616.02 info@agapeacupunctuur.nl

Reacties

Het was verrassend nog wel een dof gevoel in hoofd. Kom zeker een afspraak maken.

— Marian

It was amazing!

— Basma

My body feels more relaxed than any other massage I have gotten. I liked that Agape asked before he did things and told you what he was doing.

— Pam

— Jan en Agapé

Mijn eerste keer acupunctuur. Vond begin wel eng maar was echt super lekker.

— Kevin

I liked the emphasis on letting go, specifically during head and neck work.

— Dean

Een hele fijne man en heeft het gelijk door hoe ik in elkaar zit. Had twee keer de goede spier te pakken. Ik ben er blij mee. bedankt.

— Denies

Dank je wel voor de behandeling. Hij was heftig maar er is een hoop spanning van mijn been weggenomen. Er is geen pijn meer. Mijn oren voel ik wel nog af en aan. Ik ben blij dat ik bij je ben geweest. Het was een heftige maar mooie ervaring.

— Manon

Agapé,
Al jaren liep ik met pijn in mijn onderrug, versleten wervel, niets aan te doen volgens de artsen. Uiteraard is daar weinig aan te doen, maar de pijn die ermee gepaard ging werd steeds erger. Na een paar behandelingen door jou, kan ik niet anders dan zeggen dat die pijn met zo’n 70-80% is afgenomen, en daar ben ik enorm blij mee en dankbaar voor. Het is echt een verlichting. Ik weet dus waar ik moet zijn, als de pijn onverhoopt terug komt.
Top !!!

— Rudi

Geeft verlichting om schouders en nek.

— Betsveer

Was echt een verlichting en ontspanning, Geweldig. Bedankt.

— Monique

Bedankt voor je behandeling op mijn artritis..

— Karin

Bijzondere en effectieve behandeling! Bedankt.

— Shara

Was top echt een aanrader. Tot snel xx

— Nanouscka Jobse

Hai kanjer met pijet handen. Mijn waardering: petje af, lekker hoor.
Wonderbaarlijk en natuurlijk heel stevig. Bedankt.

— Indra

Op Koninginnedag was de startmassage al geweldig en in Oostzaan was ’t helemaal super: stevig en gedoseerd, chapeau!

— Christo


Ilonka @ 20170515 093921Ilonka @ 20170515 114611Ilonka @ 20170515 115204

— Ilonka en Agapé

Bedankt voor het los maken van een beetje stress – blokkade. Het werkt los laten is soms pijnlijk wel nood zakelijk. Gezegende handen!

— Ramona

Magic hands! Please come to Brussels, so I can come to you anytime.

— Samira

Wij hebben heel erg genoten van je kundige massage. Alweer herboren

— Ton en Mariette

That’s very good. Thank you!

— Sharon

De juiste punten behandeld voelt aanzienlijk beter. Zucht van verlichting.

— Guido

Very good indeed!

— Dave

Toen ik voor de derde keer in de week migraine kreeg en mij echt geen raad meer wist, kwam ik in contact met Agape. Ik kon meteen komen. Hij nam mijn klachten serieus waardoor ik mij warm en begrip vol ontvangen voelde. Tijdens het plaatsen van de naalden in mijn hoofd en nek was hij erg zorgzaam. Al tijdens de eerste behandeling voelde ik mijn lichaam ontspannen en zakte de migraine. Nu drie behandelingen verder ben ik tot nog toe migraine vrij en voel ik mij als herboren.

— Remco

Heel hartelijk bedankt en geweldig dat je wist waar de knelpunten zaten.

— Joke

Eerste keer shiatsu massage, dus wist niet precies wat ik moest verwachten.
Aangezien ik last heb van nek/rug wilde ik geen gewone massage.
De massage gaf me wel weer nieuwe inzichten, om zo aan punten te werken waar ik niet zo snel aan zou denken, dit terwijl ik meestal al zelf heb verdiept in de klachten.
Dus in ieder geval positief en vernieuwend

— Edwin

Fijne massage. Prettig dat er veel wordt gevraagd of het pijnlijk is. Gerust gevoel na gebruik van naalden.

— Nancy

12/04, 23:03 – Ilonka: Sorry, even radiostilte hier, maar ben heel erg ziek geweest. Griep, lag er gelijk 2 weken uit ☹. Kids huppelde na 1 dag ziek te zijn geweest weer vrolijk rond en moeders was gewoon volledig out of running. In bed, net een vaatdoek/dweil. Niets mee te beginnen. Energieniveau 0, alles deed tot op mijn bot pijn. Kon niet zitten, liggen, staan. Vreselijk, maar sinds maandag weer wat energie in m’n donder en weer aan het werk. Had de ginseng even gestopt, want dat bracht mij niets toen ik zo ziek was. Neem het nu, om de dag. Niet iedere dag, merk het wel hoor. Ben fitter. Maar bij iedere dag merk ik dat de 2e dag niet veel gebeurd. Lesboek was ik in begonnen, maar door stomme griep heeft dat dus ook stil gelegen. Ga dat ook weer oppakken, wil alleen wel ff die andere opleiding eerst afsluiten. Dan kan ik mij echt volledig gaan focussen op de accupunctuur. Hoop dat alles bij jou goed gaat. Groetjes Ilonka
12/04, 23:17 – Agape: Gekkie, je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen hoor…
Had me maar uitgeprobeerd je op afstand te bedienen, kijk of de batterij het nog doet… :-D‚
12/04, 23:30 – Ilonka: Nou, ik zou zeggen leef je uit! Kijk maar of je mijn batterij weer op 100% kan krijgen. Zit nu gevoelsmatig op de 60%. Maar op mijn werk keldert het steeds :-§ …. Kan wel een extra energie boost gebruiken.

13/04, 06:11 – Agape: Dan moeten we ff afspreken w’neer je kan ontvangen. Je moet er wel ergens ff voor gaan zitten of liggen… we gaan dus eerst een zekere tijdsynchronisatie maken. Als je zover bent, bel maar even, desnoods via deze lijn.
Bijvoorbeeld morgenochtend start rond 8:30 tot max 9:30, mag ook korter, denk zo minimaal 5 minuten…
13/04, 07:45 – Ilonka: Morgen? Vrijdag? Dat kan. Vandaag moet ik nl werken. En moet ik dan om half 9 eerst even bellen??
13/04, 10:10 – Agape: Ja, om even af te stemmen
13/04, 10:56 – Ilonka: Oke

14/04, 10:32 – Ilonka: Hi, nou ik was eerst heel onrustig en inene was het net of ik in het heelal zweefde. Rust in mijn hoofd, ruimte om mij heen. Het was even stil, was heel fijn. Ik voelde heel licht aan. Dat duurde ongeveer 10 minuten gok ik en inene landde ik weer op m’n bed en was het weg. Ik ben nog even blijven liggen maar m’n ogen wilden niet meer dicht en ik wilde ook niet meer liggen. Het voelde klaar. Ik ben naar beneden gegaan en ben maar even aan tafel gaan zitten..even rustig. Heb een beetje door de krant gebladerd, voelen ondertussen of ik nog iets merkte, maar voelde niets meer. Ik merkte ook dat ik rustiger en helderder was en fitter. Dat ik weer zin kreeg om dingen te gaan ondernemen..dus dat ga ik zo dan maar doen ;-). Dank je wel hiervoor. Wat ervaarde jij?? Veel onrust bij mij van binnen??
14/04, 11:20 – Agape: Dat vertel ik je als je weer ’s bij me komt
14/04, 15:57 – Ilonka: Oke ☝

13/05, 04:38 – Agape: Hoe gaat het met radio Assendelft? Stille = ok? Of is het cold silence?
13/05, 09:39 – Ilonka: Hi, nou telepathie?? Ik zat gister nog te denken zal je ff appen. Anders is het zo stil van mijn kant. Maar gaat wel goed hier hoor. Ben mijzelf even heel erg tegen gekomen en had daar even beste worstelingen mee. Maar nu langzaam aan begin ik m’n pad weer te vinden. Het idee accupunctuur te gaan doen gooide alles even onderste boven. Dit was iets waar ik nooit echt over heb gedacht, maar was ik nu inene heel erg mee bezig. En info uitgezocht. Opleiding is toch in het engels inderdaad. Kan wel Nederlands 2e jaar maar dat is dan in Den Haag. Andere opleidingsinstituten vragen weer een vooropleiding chinese basisgeneeskunde. Dat duurt ook weer 2 jaar. En ondertussen liep ik maar te dubben…wil ik dit echt? Het had mij even volledig in m’n greep. De kids hadden veel vrij en ik in die periodes niet genoeg tyd voor mijzelf genomen. Andere opleiding die ik nog moet afronden. En m’n hoofd liep steeds voller 😱. Maar goed…nu begin ik door de mist en wirwar weer de wereld te zien met zijn mogelijkheden en is er weer wat rust. Voelde ook heel erg verschil na jou behandeling. Ik was even veel meer bij mezelf. Maar na een week was ik dat kwijt..dat voelde als zwemmen in open zee. Maar heb ik teruggevonden en kan het beter vasthouden. Voel ook wanneer ik het loslaat en kan nu eerder ingrijpen. Dit maakt dat ik mij krachtiger voel. Dat is wel fijn. Dus al met al..goed bezig hier :-D‚
13/05, 10:00 – Agape: Kom anders maar een keer om te praten. Wel zo makkelijk en directer. Schrift is en blijft een vele malen beperkter middel dan face-2-face
13/05, 11:08 – Ilonka: Ja is goed!!

— Ilonka en Agapé

Pakking was lekker. Heerlijke warme ontspanning… Drukpunten waren soms pijnlijk maar dat is allen maar goed! Misschien iets wat meer ontspanning minder praten? Voor de rest heerlijk ontspannen… Bedankt!

Beste Agapé,

Ik wou nog even laten weten dat mijn klachten een stuk zijn afgenomen. Ik heb nog steeds last van mijn kuiten, maar is zo’n 40% gezakt qua pijn. Op moment heb ik ook even rustiger werk, dus het komt helemaal goed uit. De pijn in mijn bovenbenen is in ieder geval voor 90 á 100 % verdwenen.
De verblijfsnaald voelde ik nog een tijd zitten en ik voelde me anders. Het voelde wel goed.

Ik ga denk ik wel de 40 dagen osho doen. Dank nog voor die tip.

Alle goeds, Maik

— Maik

Ik had al eerder pijn in mijn nek gehad totdat dit heel heftig werd. Bij de huisarts werd Tramadol en paracetamol voorgeschreven als pijnbestrijding. Aangezien ik ondanks de Tramadol pijn bleef houden acupunctuur in Oostzaan gezocht en gevonden bij Agape acupunctuur. Ik kon direct dezelfde dag terecht! Na een intensieve behandeling kon ik direct dezelfde avond de Tramadol laten staan. Na nog een aantal behandelingen was mijn nek geheel pijnvrij. In een woord Geweldig!!

— Frans

Goedemorgen, ik heb heerlijk geslapen sinds een eeuw geleden … Resultaat van je eerste werk/hulp is geweldig: mijn rug voelt veel minder strak en gespannend, pijn aan/op mijn schouder is enorm gezakt, omhoog met mijn arm is helaas niet veranderd. In zijn geheel vind ik jouw werk ondanks mijn gekronkeld, mijn zuchten en gekreun is het in 1 woord geweldig, dank je wel lieve broer.

— zus Ineke

Bedankt voor de bijzondere en verhelderende behandeling!

— Marijke en Nelleke

Great job doing a thorough and professional massage. I’ll be back.

— Dale

Dank voor de behandeling. Heeft goed geholpen de acupunctuur. Ga zeker denken over verdere behandeling.

— Else

Dank je wel voor deze behandeling. Ik bewonder u om de vele behandelingen die u vandaag de hele dag achter elkaar heeft uit gevoerd en voor nu is mijn nekpijn al helemaal verdwenen! Nu de schouder nog, ik hoop dat dit morgen ook weg is. Heel veel dank hiervoor!

— Mirjam


Ilonka @ 20170320Ilonka @ 20170320

— Ilonka en Agapé

Extremely good, thorough and know lots about proper massage.

— Kawai

Job well done! Erg professioneel. Veel enorme verlichting. Hoop je weer snel te zien.

— Hendrik

Kokospakking was lekker. Massage was goed. Drukpunten pijnlijk, maar als het goed is word ik zo dadelijk ontspannen. Goed gedaan.

— Angela

Mijn misselijkheid weggenomen door naalden in mijn ellebogen te steken, volgens Japanse acupunctuur. Heel wonderlijk, wel effectief. Bedankt

— Franklin

4 behandelingen heb ik achter de rug. Problemen met mijn rug vormde de aanleiding om mij aan te melden voor de behandeling bij Agapé.
Wat meteen opviel was de (langdurige) persoonlijke aandacht/intake. De eerste indruk was daarom ook meteen een goede; persoonlijke aandacht en gericht zoeken naar de oorzaak en een mogelijke behandeling van de klacht.
In mijn geval heeft Agapé Japanse acupunctuur, laser en massage geprobeerd. Helaas heeft de behandeling bij mij nog niet geleid tot een langdurige vermindering van de pijn.
Waarom dan toch deze positieve reactie? Agapé behandelt vanuit een intrinsieke motivatie om de patiënt te helpen. Dat was ik (o.a. in het ziekenhuis) niet gewend. Hij neemt ruim de tijd en accepteert maar moeizaam dat de behandeling niet (meteen) een resultaat oplevert.
Ook nu ik de beslissing heb genomen om ‘te leven met de pijn’, doet hij nog alle moeite om mij te helpen. Belangrijk om te vermelden is daarbij dat ik sterk de indruk heb dat het financiële belang een ondergeschikte rol speelt. Hij wil gewoon mensen helpen en dat straalt hij ook uit.

— Arno

Sandra was die dag heel bitter. Na de behandeling was ze heel ontspannen en vrolijk. Alle boosheid was weg

— Sylvana

Zandvoort zuid.
Wil je me ff sms-en als je weer naar ’t strand gaat?

— Dave

Absolutely perfect.

— McInnes

Ik heb wel ervaring met deze behandeling maar deze was bijzonder goed! bedankt!

— Maartje

STRESS!!!
Vastzitten van spieren onder in de rug. Nu na de behandeling voel ik me weer als nieuw, gelukkig weet ik de oorzaak van het probleem, en ga hier ook aan werken.

Nogmaals hartelijk dank.

— Peter

You are a miracle man! Ik kan weer normaal yoga doen. De zonnegroet kan ik nu gewoon doen omdat ik op mijn handen kan staan. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel Agapé.

— Eleonore

Jarenlang heb ik zeer veel pijnstillers gebruikt vanwege artrose aan mijn handen. Zelfs werd het gebruik van morfinepleisters geadviseerd hetgeen ik weigerde vanwege mijn werkzaamheden en het dagelijks gebruikmaken van de auto.

Het “leer er maar mee leven” deed mij besluiten een zoektocht op internet te beginnen naar alternatieve geneeswijzen. Hierdoor kwam ik op de website van Agapé terecht.

Aan het intake gesprek met Agapé hield ik een goed gevoel over en startte een serie behandelingen, tegelijkertijd stopte ik met de pijnstillers. Vrijwel direct verminderde de pijn en nu, ruim een half jaar later, gebruik ik nog steeds geen pijnstillers en ben ik zo goed als pijnvrij. De heer Liem negeert de reguliere geneeskunde absoluut niet, ambieert zels een samenwerking. Helaas negeert de reguliere geneeskunde nog steeds de alternatieve geneeskunde terwijl er veel goede resultaten worden behaald. Agapé is zeer betrokken met zijn patiënten en gebruikt al zijn kennis en energie om een zo goed mogelijke resultaat te behalen. Ik kan Agapá van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar andere geneeswijzen. Bedankt Agapé, Jan.

— Jan

Mooie ervaring! Ben benieuwd wat het gaat brengen. We houden contact. Bedankt!

— Linda

Wonderful

— Susan

Wederom drie sessies achter de rug. In ieder geval een verlichting voor de korte termijn van de pijn in mijn onderrug. Volgens mij het gevolg van de combinatie laser + intensieve (vrij pijnlijke, maar kennelijk wel doeltreffende) massage. Voor de lange(re) termijn nog even afwachten.

— Arno

Bijzondere ervaring, pijnlijk dat wel. Ziet me wel terug. Bedankt.

— Yolanda

Mijn ervaring is dat Agape de behandeling met volle overgave en veel energie doet. Heel vasthoudend ook. Het is fijn om te merken dat iemand voor je gaat. Dat is ook een troost, want ik had zo veel verdriet in me

— Nel

Het was een openbaring voor me dat de behandeling zoveel met me doet. Geef meteen verlichting. Bedankt ervoor.

— Barbara

Het heeft ondanks dat het een demo was heel goed geholpen. Erg bedankt.

— Melvin

Acupunctuur bij Agape. Ik was hem diverse keren tegengekomen en onze gesprekken waren aangenaam.
Nu ben ik 4 keer geweest. (Ook drie keer bij homeopathie). Ik voel me een stuk rustiger, kan weer op mijn beide kanten slapen, mijn handen doen minder zeer, zeker na de laatste behandeling, mijn darmen zijn veel rustiger en ik heb het gevoel dat ik niet meer overal achter loop en ik ben niet meer zo vreselijk moe.
Agape luistert met aandacht en ik heb het gevoel dat hij al z’n kennis in stelling brengt om me te helpen. Bepaalde massage handgrepen en opruimen van blokkades via de darmen., naaldje hier naaldje daar en alles op z’n gemak. Hij neemt er de tijd voor.
Het wordt met veel liefde gedaan. En ik voel me op mijn gemak. Ook als ik iets niet wil of er nog niet aan toe ben wordt er niets geforceerd.
Wat geheeld is door de homeopathie of het gevolg is van Agape dat weet ik niet maar ik voor mij is deze combinatie goed.

— Anke

Hieronder kunt u een reactie achterlaten hoe u de ontmoetingen, acupunctuur en/of massagesessie(s) ervaren heeft.

8 Reacties

 1. Roda Roos

  Jemig ik voel me zo goed na gisteren. Veel minder spanning in m’n lijf en hoofd wat rustiger.
  Dank je wel Agapé,
  Ik heb ontzettend respect voor jou kracht en doorzettingsvermogen.
  Ben heel dankbaar dat je me steeds ietsje verder helpt.
  Jou manier van denken blijft me verrassen, wat ik met Marcus ook steeds heb. Ik wens vaak stabiliteit, dat je weet waarvan je op aan kan. Maar merk steeds meer dat dat niet bestaat. Alles is zo veranderlijk en is constant in beweging.
  Wat wel een hoop flexibiliteit vereist, maar eigenlijk wel een spannende uitdaging.

  Antwoord
  • Musa Bos

   het enige wat stabiel, constant en vast staat in het leven is nu eenmaal verandering…
   Spreek ik uit ervaring? Geen idee…. Misschien een soort inzicht die me toevalt of gedachtewolkje die toevallig door me heen schoot….

   als men met elkaar omgaat hoort deze stabiliteit, wat in feite dus onstabiel is en blijft, zo te zijn…

   een relatie is per definitie bewegelijk en dus onstabiel

   en niet met ’n denkbeeldige, imaginaire, afgodsbeeldige statisch mentaalbeeld als basis voor je relatie…

   laat het hier en nu de basis zijn voor onze omgang met elkaar en niet met ons idee over elkaar, een beeld wat men van elkaar in het verleden heeft opgebouwd… wat men van een ander heeft gevormd in het verleden… dus les 7 – 9 van ACIM (A Course In Miracles) of ECIW (Een Cursus In Wonderen)

   Antwoord
 2. Ilonka

  Ik ben zo blij dat mijn ouders mij op jou gewezen hebben. Ik liep al maanden met pijn bij mij heup/been kon niet op m’n linker zij liggen, deed niet meer aan sport ivm de pijn. Was bij osteopaat geweest en bij fysio en dit hielp niet. Dacht al dat ik nooit meer kon skiën of skeeleren, maar nadat ik 1 keer was geweest bij jou ging het al zo veel beter. Ik kon weer van alles, zonder pijn. Mijn vermoeidheid en zware gevoel bij mijn hoofd is ook zo goed als weg. Ik ben hier echt heel blij mee. Zit er zelfs over na te denken zelf accupunctuur te gaan doen, zo enthousiast ben ik over de snelle resultaten. Echt een aanrader!!

  Nu ik zo zit en bezig ben voel ik trouwens wel wat hoor. Niet dizzy, helemaal niet maar juist heel helder. Kan focussen, het wordt nu geen chaos van allerlei gedachten in mijn hoofd. Heel oplossingsgericht lijkt het wel. En vooral het gevoel van relax, niet alles hoeft tegelijk. Nu dit, straks zien we wel. Dat heb ik dus normaal niet. Heel relaxed dus dit voor mij. En de hoofdpijn is echt volledig weg. Ben fit. Dank je hiervoor.

  Antwoord
 3. nick garage badhoevedorp

  Hallo !

  Heel erg bedankt voor de behandeling.

  Voor mij was het de eerste keer en het heeft al heel veel geholpen !

  Groetjes nick

  Antwoord
 4. Agapé

  Hallo Joyce.

  Hoe gaat ´t met je? Ik moest ineens weer aan je denken.

  Groetjes, Agapé

  Antwoord
  • Joyce

   Hoi Agapé,

   Met mij gaat het goed! Ben inmiddels 2 maanden zwanger dus ben nog steeds moe maar dan om een andere reden :-). Wie weet kom ik later nog een keer bij je terug, want ik voelde me altijd top als ik bij je vandaan kwam!

   Groetjes Joyce

   Antwoord
 5. Agapé

  Hoi Lara,

  Hoe gaat ’t met je?
  Ik hoor niets meer van je of Vicky. Beviel de massage en/of alles eromheen je niet zo?

  Antwoord
  • Lara

   Hoi meneer,

   Hier gaat alles goed. Met Vicky ook. De massage en alles eromheen was erg goed bevallen. Vicky is er nog steeds wel van onderste boven dat u alles zo goed kon voelen en zien aan haar lichaam en de gebeurtenissen die zijn geweest.
   Onze excuses dat u niks meer hebt gehoord. Het is ontzettend druk geweest met verhuizingen en vakantie. Volgende maand is alles wat rustiger en hopelijk zijn de financiën dan ook weer op orde.
   Ik wil dan gaan kijken naar die lezing over diabetes.

   Dankuwel voor uw mail en uw interesse.

   Met vriendelijke groet,

   Lara en Vicky

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *