Mijn eigen ervaring en inzicht om breatharian te worden. Let op: het is geen vorm van dieet. Doe dit niet als je niet bewust bent van wat je doet !!!

Deze stappen zijn noodzakelijk geweest in mijn leven om te leven als breatharian:

 1. Breatharian worden mag geen doel op zich worden in de zin dat je er alles aan doet om dit te worden. Je mag je wel realiseren dat dit in feite niet anders is dan de automatische evolutie van de geest.
 2. Een belangrijke stap voorwaarts is bijvoorbeeld om de cursus in wonderen te doen. Dit is verreweg het eenvoudigst, maar je kan je eigen variant vinden. Met deze cursus wordt alles al voorgekauwd.
 3. Simpel gezegd: vrij zijn van de 7 GE’s genoemd in de inleiding. Volstrekte gezondheid in deze 5 niveaus:
  1. Lichamelijk – fysieke lichaam
  2. Geestelijk – geen afwijkingen hebben in de zin van neuroses of nadelige leefpatronen zoals jezelf en dus ook anderen als gevolg ervan pijn doen
  3. Emotioneel – geen vijand hebben, maar anderen mogen je wel vijandig gezind zijn (jou als vijand te hebben). Dit houdt ook je eigen persoonlijke emotionele zaken in: eigen dingen die je niet onder ogen wilt zien
  4. Mentaal – gezond verstand te hebben
  5. Spiritueel – voortdurend contact te hebben met de (of je) Allerhoogste
 4. Fysieke opbouw op weg naar leven zonder voedsel en vocht:
  1. Als je medicijnen gebruikt, bouw deze af op verantwoorde manier door bijvoorbeeld af te komen van de 7 GE’s eventueel m.b.v anderen (misschien via alternatieve geneeswijze?)
  2. Als je medicijnen gebruikt, moet je wel heel gezond eten en drinken. Daarbij maakt urine therapie een belangrijk onderdeel van je gezond bestaan en om je gezond te houden.
  3. Gebruik je geen medicijnen (meer), bouw je dan je eten af door b.v eerst je porties elke keer te halveren
  4. Als je heel gezond en verantwoord eet, moet je eveneens heel gezond drinken. Het drinken bouw je eveneens af door uiteindelijk alleen maar kruiden thee en water te drinken, maar ook de urine therapie hou je aan.
  5. Hierna volgt breatharianisme automatisch

Breatharian, het leven alleen via adem en licht – prana (vocht inhaleer je sowieso toch al, dus drinken zit in de lucht) betekent figuurlijk ook dat je innerlijke vrij laat ademen. D.w.z dat je alles wat in je leeft durft (uiteidelijk gaat het alleen maar om durven) te uiten. Voor de wereld om je heen zeg je voortdurend in een mantra: “ik heb je goedkeuring niet nodig“. Dus tolereer, accepteer en verwerk dus vijandig gezinde “mensen” om je heen… Elk mens in je leven is in principe jijzelf, je eigen biologische spiegelbeeld. Wat je zegt over “een ander” zegt meer iets over jou dan over de ander.

Verreweg het moeilijkste gedeelte om los te komen van voedsel en drank is de programmering en ervaring van het eten en drinken. Al vanaf de moederschoot zijn we met de paplepel geprogrammeerd dat eten en drinken zo lekker en gezellig is.

Initiator: Jasmuheen over Ademhaling, Bewustzijn, Prana en Meditatie

Van geboorte af aan – kinderen van het echtpaar Akahi en Camila

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld