dynamicEindelijk is het zover! De Dynamic Meditation Zaanstreek kan nu georganiseerd worden in Huize El Shaddai.

Plaats en tijd:

  • Gruttostraat 18, 1531 WR Wormer
  • Voorlopig alleen mogelijk op donderdag en vrijdag van 08:00 tot 18:00, op andere tijden afhankelijk of buurman afwezig is of het toelaat

Daarna is er gelegenheid om andere meditaties (aansluitend of later op de dag) te doen die tegengesteld is zoals de Chakra Sounds meditatie:

of kun je lekker jezelf laten verwennen in andere faciliteiten van Huize El Shaddai.

Geef aan als je daarna andere meditatie(s), een acupunctuurbehandeling en/of massage wilt hebben.

Wat is Dynamic?

Neem even de tijd om alle links hieronder te volgen zodat je goed ingelicht en voorbereid bent als je komt.

Kijk en luister maar over de instructie (in het engels geschreven) en voorbeeld HIER – NL-tekst.

Als je de eerste fase goed (genoeg) doet, volgt de tweede fase vrijwel automatisch –> de explosie komt dan geheel moeiteloos.
Als je door wat voor reden dan ook de derde, “hoe” fase niet springend kan doen, zijn er alternatieven om dit te doen. Dit geldt in feite voor alle fasen: er zijn variaties mogelijk als er (fysieke) beperkingen zijn.

Een bijkomstig effect van deze actieve meditatie is de work-out effect. Naast dat je je geestelijk-emotioneel conditie verbetert, kun je je fysieke conditie verbeteren 

Neem gemakkelijk zittende kleding, blinddoek en evt. een eigen mat (als je die hebt).

Weet dat veel problemen/ongemakken in het leven niet met acupunctuur en/of andere fysieke medische aanpak verlicht dan wel opgelost kan worden. Daarom heb ik jullie allen sterk aangeraden om in elk geval deze vorm van meditatie (de krachtigste en tevens meest effectieve vorm die ik ken) een kans moet geven.

 

Chakra Sound Meditation

Een heel rustige meditatie om al je chakra’s, energiecentra verder te openen, activeren en reguleren (in balans te brengen)

 

 

Hier kun je vragen, opmerkingen en je ervaringen plaatsen over de meditaties.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld