Sessies en Prijzen

"Every patient is a picture of GOD, to serve him is to worship GOD"

Every patient is a picture of GOD, to serve him is to worship GOD

Heelheid wordt gezocht op diverse niveaus van bestaan: fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk en spiritueel.

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk en emotioneel werk, Avatar, quantumpsychologie en andere spirituele methoden.
Avatar omvat ervaringsgerichte oefeningen die het bewustzijn afstemmen op datgene dat bereikt wil worden.

Quantumpsychologie is het samengaan van wetenschap, energie, spiritualiteit, filosofie en psychologie. Van belang is bewustwording van dat wat onze geest creëert, waarbij bepaalde aspecten van de werkelijkheid ons gewone begrip van tijd en ruimte te boven gaan.

Overig aanbod

Behandelingen op locatie

Behandeling(en) op uw locatie verdient de voorkeur i.v.m hogere effectiviteit: In uw leef- en/of werkomgeving komen we makkelijker achter de oorzaak van de verstoring. Maar ook zeer geschikt voor teambuilding, bedrijfsseminars, presentaties, (kwartaal) vergaderingen, conferenties, personeelsfeesten of familiefeesten.

Rekenvoorbeelden of richtlijnen

Tegenprestatie? Idealiter Indianenruil → Quality TIME om Quality TIME. Een sessie duurt in de regel 1,5 uur en kost € 75,-

Geld kan nooit en te nimmer liefde (die alle soorten problemen oplost) vergoeden. Alleen wederzijdse Liefde kan dat. Om praktische redenen wordt de vergoeding naar Liefde en vermogen bepaald (“se-ikhlas-nya”).

Ik doe mijn werk met oprechte Liefde. Als je me betaalt voor de Liefde die ik je geef middels wat ik ook voor je doe, dan ben ik niet meer dan een hoer… een gigolo…

Geleide groepsactiviteiten zoals meditatie, dansen e.d: € 60 per uur (gedeeld door aantal deelnemers). Ontmoetingen waarbij géén directe lichamelijk contact is, wordt consult genoemd. Deze kost individueel (één-op-één) 1 cent per seconde en één-op-véél € 1,- per 10 minuten.
Directe lichamelijk contact zoals massage e.d kost € 1,- per minuut.

Reistijd en -kosten te berekenen vanaf onze dichtstbijzijnde locatie in Wormer of Oostzaan:

< 15 minuten reistijd: € 0,50 per km
> 15 minuten reistijd: € 0,75 per minuut

Speciale arrangementen

  • kadobonnen verkrijgbaar
  • Stempel: 6e bezoek 50% korting of 11e sessie kosteloos
  • doorgaan volgens de Chinese Rode Vlag Traditie: na een vooraf bepaald aantal behandelingen, kosteloos als je toevlucht neemt tot onze bescherming en nog steeds ziek bent. Dit betekent dat u een periodieke bijdrage betaalt zolang u gezond bent. Als u ziek of onwel wordt, stopt de bijdrage en wordt u gratis behandeld totdat u weer beter bent. Als u uit uw contract wilt stappen, worden alle voorgaande gratis sessies afgerekend.
  • Plaats een weddenschap / contract: na x aantal sessies bereiken we de overeengekomen gewenste staat.

Houd er rekening mee dat u bereid moet zijn om de kern van uw probleem op te lossen, anders zo’n contract kan niet worden opgemaakt. Met andere woorden: bereid te zijn om de overeengekomen procedure te volgen.

Omdat jij de klant is koning bent, ben jij degene die ’t voor ’t zeggen heeft. Dit is inclusief de prijsbepaling. Ben je ervan bewust of je deze adellijke titel wel kan dragen? Ben je waardig in al je doen en laten zoals een adellijke dat heeft?
Wie kies je te zijn? Een adel? Een bedelaar? Een arrogante bedelaar die een adel probeert te zijn? Weet dat je onmogelijk een bedelaar kan zijn…